Ordinacija dentalne medicine Jelka Leušić Temmer, dr.med.dent. privatna je stomatološka ordinacija sa višegodišnjim iskustvom u samom centru Zagreba. Odlikuje se tradicijom i kvalitetom, a svim pacijentima nudi brzu te stručnu uslugu. Uz najnovije metode i vrhunsku tehnologiju. Ordinacija dentalne medicine Leušić Temmer brine se o zdravlju i ljepoti osmjeha brojnih pacijenata.

Placeholder

Jelka Leušić Temmer

specijalista parodontologije, dentalne patologije i oralne medicine


Glavni stomatolog, paradontolog s preko 20 godina iskustva.


više

Placeholder

Kristian Temmer

specijalista parodontologije, dentalne patologije i oralne medicine


Specijalist oralne kirurgije


više
Placeholder

Maja Krpan

dr.med.dent.


Maja Krpan rođena je u Zagrebu gdje završava osnovnu školu i Klasičnu gimnaziju. Nakon srednje škole volontira i asistira u više dentalnih ordinacija kao i za vrijeme studija na Stomatološkom fakultetu. Nakon diplome počinje raditi u timu dr. Leušić Temmer kao doktor dentalne medicine. Posvećena je području restaurativne stomatologije, endodoncije i estetske stomatologije te stalno obnavlja i poboljšava svoje znanje pohađanjem stručnih seminara. Član je Hrvatskog društva za estetiku lica te ima certifikat o sposobnosti za rad s hijaluronskim filerima i botoxom u estetici lica. Aktivno se služi engleskom i slovenskim jezikom, a pasivno talijanskim.Placeholder

Jasmina Smiljanec

dentalni asistent


Jasmina Smiljanec rođena je u Zagrebu 1993. godine. Pohađala je srednju školu u Zdravstvenom učilištu za sanitarnog tehničara, nakon čega završava Sanitarno inženjerstvo na Zdravstvenom veleučilištu. U listopadu 2017. godine završava usavršavanje za poslove dentalnog asistenta na Učilištu Ambitio. Aktivno se služi engleskim jezikom.Placeholder

Dora Deak

dentalni asistent


Rođena u Zagrebu 1997. godine. Pohađala Školu za medicinske sestre Vrapče nakon čega dolazi raditi u Ordinaciju Leušić Temmer. Aktivno se služi engleskim jezikom.Placeholder

Ana Marija Kelečić

dentalni asistent


Rođena u Zagrebu 1998. godine. Srednju školu završila u Zdravstvenom učilištu za dentalnog asistenta. Nakon toga se pridružuje timu Ordinacije Leušić Temmer. Aktivno se služi engleskim jezikom.

O našem pristupu

Individualan pristup

 • 01

  Kontaktirajte nas na način koji vam više odgovara, mejlom ili telefonom, i dogovorite prvi pregled.

 • 02

  Nakon što se upoznamo i napravimo stomatološki pregled, sastavit ćemo prijedlog terapije zajedno s procjenom trajanja.

 • 03

  Detaljno ćemo vas uputiti u tijek terapije i saslušati vaša pitanja, a nakon toga ćemo zajednički napraviti plan dolazaka.

 • 04

  Po završetku terapije ostajemo s vama u kontaktu radi redovitih kontrola i stojimo na raspolaganju za sva vaša eventualna pitanja.

Brinemo o vašem zdravlju

 • 01

  Svi naši pacijenti sudjeluju u Programu oralne zaštite koju provodi Ordinacija Leušić, što znači da brinemo o vašem zdravlju i kad niste u terapiji.

 • 02

  Dinamiku kontrola određujemo u odnosu na vaš dentalni status i na vrijeme vas podsjećamo te zajednički dogovaramo termin kontrolnog pregleda.

 • 03

  Kod nas je uobičajeno da brinemo o oralnom zdravlju više članova i čak naraštaja iste obitelji, što predstavlja veliki kompliment našem radu.

 • 04

  Program oralnog zdravlja koji provodimo u ordinaciji traje cijeli vaš život, jer čvrsto vjerujemo u edukaciju pacijenata i preventivu.

 

U protekle 4 godine

 
Izmamili smo
0
osmjeha

ublažili smo
0
zubobolja

Naše vrijednosti

Edukacija i znanje

Jedna od karakteristika našeg tima je konstantno usavršavanje na svim područjima u stomatologiji kao i na svim poljima tehnološkog napretka struke. U današnje vrijeme, poznavajući potrebu za multidisciplinarnim pristupom pružamo najširi spektar stomatoloških usluga.


Težimo izvrsnosti

Uz nevjerojatni napredak stomatologije u mogućnosti smo sve brže zadovoljiti želje pacijenata i ponuditi im više opcija kvalitetne specijalističke oralne rehabilitacije te riješiti estetske nedostatke nizom zahvata.

Individualan pristup

Njegujemo individualan pristup i težimo što bolje upoznati pacijenta i njegove tegobe kako bi terapija koju provedemo bila optimalna.


Mamimo osmjehe

Najljepša zahvala i potvrda kvalitete našeg rada su pacijenti koji s osmijehom izlaze iz naše ordinacije.