Struganje i poliranje korjenova (kiretaža) – akcija 50% popusta

Struganje i poliranje korjenova ili kiretaža je parodontološki postupak kojim, uz pomoć posebnih instrumenata, otklanjamo nakupljeni plak koji se stvara na površini zuba a ispod površine zubnog mesa.

U ordinaciji Leušić koristimo se najsuvremenijim tehnologijama i pristupom u liječenju parodontoze, a glavni cilj svake terapije je uklanjanje bakterija kao glavnih uzročnika upale. Kako su glavno stanište bakterija meke naslage (zubni plak) i površine tvrdih naslaga (zubni kamenac), u terapiji ih nastojimo što temeljitije odstraniti i spriječiti njihov ponovni nastanak. To se postiže kombinacijom profesionalnog čišćenja koje provodi glavni specijalista parodontologije, dentalne patologije i oralne medicine dr.sc. Jelka Leušić Temmer. Osim toga uspjeh liječenja ovisi i o dosljednom održavanju svakodnevne oralne higijene koju provodi pacijent kod kuće.

Image

Iskoristite period promotivne akcije liječenja parodontoze
i dogovorite svoj tretman po 50% sniženoj cijeni od 800 kn.

Dr. Leušić Temmer je parodontolog s preko 20 godina iskustva, te sa svojim stručnim timom brine o vašem oralnom zdravlju.
Obratite nam se s povjerenjem.
Kliknite i nazovite
01 3779 309
Image

Naručite se online

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-mail adresa (obavezno)

Vaš telefon

Predmet

Vaša poruka

GDPR

Suglasan sam da moje osobne podatke koristite za kontaktiranje putem e-maila ili telefona u svrhu dogovora termina i daljnjih konzultacija vezanih uz moj upit.
Vaše osobne podatke čuvat ćemo u skladu sa zakonom i našim Politikama privatnosti.

Image