Implantati - akcija

Nadomjestite izgubljene zube impantatima, jer budući da se ugrađuju u kost (baš kao i vaši zubi!), impantati predstavljaju dugotrajno rješenje. Za razliku od mostova ili mobilnih proteza, implantati neće negativno utjecati na zdrave zube pored kojih se nalaze, a također i sprječavaju stanjivanje kosti vilice. Ako ih se pravilno održava, implantati mogu trajati doživotno.

Iskoristite našu promotivnu akciju ugradnje impantata:
cijena za ugradnju dva implantata u jednom zahvatu sada je
8,000 kn
umjesto 12,000.00 kn.
Cijena jednog implantata je
5,000.00 kn
umjesto 6,000.00 kn.

Akcija vrijedi do 15.5.2019.

Iskustvo i najkvalitetniji materijali su naša garancija

Image Image
Image
mr.sc. Kristian Temmer dr.med.dent.
kirurgije
20 godina iskustva ugradnje implantata
Mr.sc. Kristian Temmer rođen je u Zagrebu gdje završava osnovnu školu i gimnaziju. Nakon mature upisuje Stomatološki fakultet te po uspješnom završetku postaje predavač i voditelj vježbi na Zavodu za oralne bolesti te istu djelatnost obavlja 12 godina. Tijekom staža na Zavodu objavljuje niz stručnih i znanstvenih radova iz područja svoje specijalnosti. Završava specijalizaciju iz područja oralne medicine, parodontologije i dentalne patologije te magistrira na Medicinskom fakultetu u Zagrebu iz područja medicinske mikrobiologije. Odlaskom sa Stomatološkog fakulteta otvara privatnu stomatološku ordinaciju s vlastitim zubotehničkim laboratorijem. Vlasnik je dental depoa Vik dental. Unutar svog dugogodišnjeg specijalističkog staža organizirao je brojne stručne i radne tečajeve iz implantologije i suprastruktura na istima te upotrebe mikroskopa u svakodnevnoj praksi. Isto tako, organizira i vodi tečajeve ugradnje mini implantata s posebnim osvrtom na njihovu svrhu u ortodonciji i mobilnoj protetici.

Klasična metoda ugradnje zubnih implantata

Klasična metoda ugradnje zubnih implantata odvija se u 2 do 3 faze: prvo se izvadi zub, zatim se ugrađuje implantat i završno se izrađuje keramička krunica.
Ovim načinom ostavlja se dovoljno vremena između pojedinih faza za zacjeljivanje tkiva i kosti.
Dok se ne postave trajne keramičke krunice, pacijent nosi privremene krunice.

Klasična metoda ugradnje zubnih implantata

Ubrzana metoda ugradnje zubnih implantata

Ubrzana ugradnja implantata je kada se faze ugradnje impantata i izrada keramičke krunice odrađuju u svega nekoliko dana. Ovakav pristup ne preporučujemo svojim pacijentima i ne izvodimo u našoj ordinaciji.

Image
  • Prvi korak

   Vađenje zuba (ako već nije prije izvađen) te ugradnja vijka. Vijak se može ugraditi 4-12 mjeseci po vađenju zuba, ovisno o stanju kosti čeljusti. Ovaj korak izvodi se pod lokalnom anestezijom i potpuno je bezbolan za pacijenta.

  • Drugi korak

   Slijedi razdoblje oseointegracije, odnosno srastanja dentalnog implantata s kosti. To obično traje 3-6 mjeseci, a ako je implantat stabilan, pacijent može nostiti privremenu krunicu.

  • Treći korak

   Ako je okolno koštano tkivo sraslo s implantatom i čini stabilan temelj za novi zub, na implantat se postavlja gingivo-former koji oblikuje zubno meso za za zubni nadomjestak.

  • Četvrti korak

   Nakon što zubno meso zaraste i lijepo se oblikuje, na implantat se postavlja suprastruktura na koju se postavlja krunica kojom se postiže vrhunsko funkcionalno i estetsko rješenje.

  pojednostavljeni Prikaz zahvata

  Slučajevi

  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
   
  Image
  Image
  Image
  Image